2021-06-23 31 views
父親節當日一家四口一齊去食燒肉,排緊隊個時已經聞到d燒肉味好香,吾經吾覺排左一個鐘真係好肚餓!我地叫左個A5二人餐同兩份單點餐,原來呢到係要按人頭點齊4個餐先可以入座!睇到之前食評話呢到小朋友過左90cm都要叫份主食,我地小朋友岩岩好到90cm,同職員講小朋友食吾到甘多野吾想浪費食物,佢好好只係叫我地加反份小食就可以!二人餐質素不錯,但系份量可以多d,同埋d蜆好多沙,可以改善一下!個日好多人但系職員都好主動幫我地換石板,見到職員都經常抹乾淨沙律位感覺好衛生,唯一缺點系鋪頭好細,抽風唔夠勁好大油煙,同埋等位等好耐,但整體感覺良好!

日本鹿兒島A5和牛肉眼
澳洲M8黑毛和手肩胛里肌