2017-04-26
港🐷平時甚少去卡通主題cafe 呢度野食夠多選擇同埋質素唔錯 仲可以對住維港 咁計都算抵😂 而且嗰度個個都好似變返小朋友 好開心😌----------大廚精選意大利麵 ( $82 )呢個大廚精選每日都唔同🤔 個忌廉汁好好味好杰 而且每條長通粉都點到啲汁😆 睇落份量唔多 但食落都幾飽😂 材料好多 除左青紅椒 蘑菇 仲有厚厚嘅火腿😬跟餐有餐飲嫁😀-水牛城雞翼 ( $68/6隻 )醬汁幾惹味 但覺得可以再辣啲 雞翼都大隻 但有隻唔係幾夠熟😅-姆明之家朱古力班戟 配拖肥朱古力香蕉 ( $138 )小屋造型好特別 三層入面都有唔同嘅甜品 蕃石榴啫喱、黑芝麻布丁同紅莓慕絲 味道方面正常冇咩特別😂至於pancake係幾驚喜嘅😗幾鬆軟煙韌 而且都食得出朱古力味 cream同pancake好夾😆份量方面唔好睇佢細細塊 都有成7塊同埋唔薄嫁 而且仲有成條香蕉😂最後仲可以攞隻陶瓷公仔返屋企留念😌-另外仲有個新出嘅焦糖雞蛋布甸 ( $48 ) 布甸滑之餘焦糖唔會太甜 食完仲可以攞埋個樽仔走😆
----------
大廚精選意大利麵 ( $82 )
水牛城雞翼 ( $68/6隻 )
姆明之家朱古力班戟 配拖肥朱古力香蕉 ( $138 )
最後仲可以攞隻陶瓷公仔返屋企留念😌