2020-11-18 36 views
之前都有聽朋友提起過呢間鋪頭,今日行過附近,在轉角位竟然就見到,即刻試試佢。店舖主打外賣,有數個堂食位,店員們後生有活力,亦好nice. 其中一個見我望住餐牌,就問洗唔洗介紹,我未食過,所以都等佢講左一些推介。最後我叫左北海道芝士薯餅、時光芝士炸雞、蜜糖芥末炸雞、牛小排餃子、黑糖蕃薯條,外賣返屋企食。先講北海道芝士薯餅,真心正!必試!d芝士係流出來,可以拉絲個種~好好味~時光芝士炸雞同蜜糖芥末炸雞,味道都好好,雞肉肉質鮮嫩,粉漿唔係太厚,肉汁都keep 到。至於牛小排餃子,我第一次食,又估唔到咁好味,牛肉的味道好香,餃子皮唔會太厚,又唔會太油,正。至於黑糖蕃薯條,少少甜,比較食薯條,感覺好似健康啲~🤣總括來講,值得一試。

總括來講,值得一試。
TakeAway