2007-04-12 6 views
3月31日男朋友仔話好想試下呢間播,諗住食lunch, 應該唔會好多人卦, 嘩,一去到, 拎張飛, 仲要等十幾廿幾張枱, 有o的想打退堂鼓, 又見對面間california pizza kitchen2:30後有下午茶, 有o的心郁. 最後好彩未夠兩點半都已經有枱. 呢度既menu都唔錯,大部分都有樣睇, 知道係o的乜黎. 最後我地叫左:三文魚壽司- 唔錯三文魚腩壽司- 真係好味過三文魚壽司架, 真係唔同o的海鹽帆立貝- 好好味, 好鮮板前xx - 幾有創意, 味道就一般軟殼蟹卷- 呢個都係麻麻地, 冇乜特別特上海鰻- 好鬼好味呀, 冇得頂, 我男友仔話我傻播, 因為食緊個時個樣超搞笑播.必試吞拿魚壽司- 呢個都係麻麻地, 我男友仔就覺得唔錯炸魷魚鬚- 都唔錯, 唔會乾"爭""爭"仲有其他, 不過唔記得左.嘻嘻.最後埋單, 食左$190. 我地仲以為要過$200tim.呵呵.由於個特上海鰻太好味, 我下次都要再黎同埋試其他野先.
3月31日

呢度既menu都唔錯,大部分都有樣睇, 知道係o的乜黎.

最後我地叫左:

三文魚壽司- 唔錯
三文魚腩壽司- 真係好味過三文魚壽司架, 真係唔同o的
海鹽帆立貝- 好好味, 好鮮
板前xx - 幾有創意, 味道就一般
軟殼蟹卷- 呢個都係麻麻地, 冇乜特別
吞拿魚壽司- 呢個都係麻麻地, 我男友仔就覺得唔錯
炸魷魚鬚- 都唔錯, 唔會乾"爭""爭"

仲有其他, 不過唔記得左.嘻嘻.

由於個特上海鰻太好味, 我下次都要再黎同埋試其他野先.