2005-02-13
話說一家人開開心心去王家沙食野,以為有幾勁啦,點知就食到一肚氣走呀!真係從來都未見到服務態度咁差既侍應,一坐低好聲好氣叫個侍應幫我加多張CHAIR 啦,點知語帶不滿話:"等陣啦,我碗筷都未擺好,點拎呀"...好啦,我都OK,冇乜點。點知隔左一陣我家人唔小心張CHAIR 阻到個侍應上菜,佢就知點解語氣極差咁叫佢:借開呀! 都算啦,跟住叫人拎張點菜紙比我,叫左三次都冇人應我(佢地一定聽到的),我就開始有D不悅喇,皆因LUNCH TIME又唔係多人,但都仍然好聲好氣同部長講:可唔可以比張點菜紙我,我叫左幾次未拎到喎...點知佢就勁串地講:係牙,叫左三次牙...我本住基督愛既精神都算,不過就覺得上樑不正下樑歪囉。跟住服務態度仍然勁差,仲有,落錯單仲要態度極差話唔係呀馬(好似係佢自己落錯嫁喎),又迫人地要喎,而我呀媽又話新正頭算喎,個侍應同我媽一齊激死我! >_< D侍應好多都係大陸人,真係忍唔住覺得大陸人好唔爭氣呀,冇乜禮貌,文化,自己做CHEAP自己,食完就覺得個老闆真係夠曬愛心,咁既員工都肯請...至於食物,普通啦,一般上海菜水準啦,都唔夠觀塘廣場果間野好食。心諗,下次食老
至於食物,普通啦,一般上海菜水準啦,都唔夠觀塘廣場果間野好食。心諗,下次食老麥好過,起碼人地識禮貌,王家沙,倒貼我都唔會再食!!!!
以上內容,我已經好客觀,佢的確係好唔掂。