我覺得Mos Burger 嘅漢堡包🍔一向都係質素嘅保證,個日係荔枝角D2 Place 睇完戲,發現原來D2 Place 都有間Mos Burger,見好耐冇食就入去重拾返當年嘅回憶📝Mos Cheese Burger $32一場嚟到又點可以唔食佢嘅招牌Mos Burger,今次叫咗加cheese 版本🧀🤤個包烘完熱辣辣,但唔會over heat,仲係好鬆軟,入面塊牛肉好足料,加埋大大塊番茄🍅芝士同佢地秘制sauce,正呀😋😋Shin B.L.T Teriyaki Burger $35佢一嚟到個時我嚇親,個包勁厚勁足料,咁大個包先$35 真係好抵🤣顧名思義,佢就係以照燒牛肉做基礎,但再加埋煎蛋🍳煙肉🥓番茄🍅芝士🧀同生菜🥬超級豐富🤤隻蛋煎得啱啱好有啲濃邊,但唔會太熟😎煙肉脆卜卜,加埋佢地調配嘅照燒同沙律醬,味道濃郁得嚟都唔會遮咗牛肉本身嘅味道,口感超豐富🫶🏻不過呢個包係期間限定,想食嘅朋友要襯早試,因為我都唔知佢地會做到幾時🥹.唯一嘅唔好處係女仔口細,一啖咬唔哂成個包所有料😲要分開2 啖先食到哂全部陷🫣🫣🤣🤣睇下有冇人挑戰到一啖咬哂成個包啦🤭🤭摩斯雞塊配泰式甜辣醬 跟餐加配價$26以前去
Mos Cheese Burger

Mos Cheese Burger $32
Shin B.L.T Teriyaki Burger

摩斯雞塊配泰式甜辣醬

摩斯雞塊配泰式甜辣醬 跟餐加配價$26
以前去Mos Burger一定會叫佢嘅雞塊,今次難得嚟到,點可以唔跟餐加配😚佢有兩個醬揀,我就揀咗泰式甜辣醬🌶️雞塊嚟到嗰陣超級熱,拎上手影一幅相都難呀🍗雞肉好實淨,外皮炸到脆卜卜,配埋甜辣醬一齊食,正呀!搵得返以前讀書嘅味道🤓📚
2023-07-16
$50 (Dinner)
Mos Cheese Burger
Shin B.L.T Teriyaki Burger