2023-03-16 126 views
上次食感覺一般,因為同事未食過,所以今日俾多次機會食粉果佬。本身無諗住會寫食評,所以都無影相。燒賣-跟上次一樣,比較有質感,唔係軟淋淋果種,有人鍾意,有人唔鍾意,我個人唔鍾意淋身嘅嘢,所以覺得還可以。魚蛋-上次覺得爽口彈牙有驚喜,可惜今次好淋,唔鍾意,有啲失望。粉果-上次皮較厚餡太少,今次有驚喜,外皮煙韌,餡料有沙葛肉碎,配合得好好。今次仲試咗生菜魚肉,即叫即整,味道正常發揮。總結,粉果佬粉果自己手做,厚唔厚皮,好唔好食,好睇粉果佬心情,希望可以keep到今日嘅水準💪🏻另外,得1個姐姐負責整食物同收錢,真係做到傻,搞到要等好耐,所以要有定心理準備要排隊慢慢等。

今次仲試咗生菜魚肉,即叫即整,味道正常發揮。

2023-03-16
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea