2018-03-04
今日晏晝第二次去左食旺角嘅川婆婆想講樓面三十幾四十歲個中年女人 態度真係好差因為第一次食果陣 雖然態度都麻麻 但野食都還可以 今日就再食第二次今次同樣地見樓面得哩個女人 冧哂檔咁 我地其實都好體諒 唔該前唔該後 都唔會吹單 有禮貌咁叫落單 但得到嘅係無視 我地都算 襯佢行埋泥果陣講左想食咩 跟住朋友問左句 學生係咪有野飲架? 跟住佢就黑面仲冷笑話 你地都唔係第一次泥架何?重覆嘅問題都要問?你地泥左第5次啦 我地3個即刻呆左 下 我地第二次泥食咋喎 想問清楚係咪有學生優惠 都有錯?我地有禮貌咁問 你就算答一個字 有 我都覺得ok 你洗唔洗咁樣嘅口吻對客人 我自己都做餐廳 知道會忙會辛苦 但咁樣唔係你可以對客發哂脾氣 係到串串貢嘅理由 旺角其實好多其他野食 態度比你好野食比你好食嘅都大把 唔差你哩間幾蚊盒紙包飲品我買得起有餘 唔洗你一定送食餐飯食到要受氣 係做咩事我地冇可能係食第5次 因為連食第3次都唔會發生
想講樓面三十幾四十歲個中年女人 態度真係好差
幾蚊盒紙包飲品我買得起有餘 唔洗你一定送