尼間店比較少人提起, 有隱世feel, 裝潢非常和風, 坐得舒服!多謝同事介紹咁地道嘅日本小店! 🇯🇵💖叫左: 2個雞白湯烏冬 1個蕃茄湯烏冬我自己係食雞白嘅🐓🐓雞白: 原汁原味,唔會似某啲店重MSG,真係可以原地飲晒成碗湯!入面係有菇,洋蔥,雞肉滑!食到底都仲有料,足料!yummm!!🍜烏冬: 比較幼身,口感彈牙,軟硬啱啱好,沾落個湯唔係超掛汁,但會明左點解烏冬係幼身~ 同事都同感少少似上海麵version嘅手打烏冬,係好日本feel~蕃茄無試但同事話好係自己熬嘅茄湯,鮮味嘅!下次會回頭試😋!$118@1 要加一每人~$130,lunch +日本店尼講,性價比都ok! 💖

叫左:
2個雞白湯烏冬
1個蕃茄湯烏冬

我自己係食雞白嘅🐓

蕃茄無試但同事話好係自己熬嘅茄湯,鮮味嘅!下次會回頭試😋!

$118@1 要加一

雞白湯  沾烏冬