2020-12-18
All I Wana Eat🍴 最想食。What U Wanna Eat❓..呢日出左港島區,Lunch 就係灣仔隨便食🍴。見到一間名字特別既餐廳吸引,最想吃❓午餐有提供石燒牛 & 涮涮鍋,2種選擇,仲有幾款選擇,一於就想試試好不好吃吧。.一上到樓,店內餐廳以家庭式感覺,而且店員💁🏻♀️ 親切有善,真的帶比你有種溫暖 & 人情味感覺。而且午市定食時間 @12:00-14:30pm,每份套餐都跟:沙律、秋田米、湯放題 Served w/ Salad, Rice, Soup。湯係羅宋湯,材料味道都很足呢。.ll $118Angus Short Rib Boneless Stone Grillll $88Pork Shabu Shabu.石燒安格斯牛🐮 比想像中份量小,肉質有咬勁,肉味濃,小心控制火喉才確保燒出一塊嫩牛呢。而豚肉火鍋🐽 配上北海道牛乳鍋底 Hokkaido Milk Soup,奶白色感覺更健康。套餐仲有一盤蔬菜籃,午餐來吃個火鍋、燒燒牛,過過口癮都不錯吧。..×××××ש灣仔灣仔道83號3樓..
l[極上安格斯牛小排石燒]l $118
l[豚肉涮涮鍋一人前]l $88