2023-07-25 41 views
😾最近又好少假期,公司又多嘢做,忽然想來一個下午茶,呢一餐係老闆專登請我地食,真係太好,仲可以襯呢個時間抖一抖,擇了iron coffee餐廳,🫶🏻裡面既款式花樣都與別不同,🫶🏻大致上有飲品,撻,批,曲奇餅再加意粉,選擇上都好多元素,👍🏽價錢方面好經濟,佢地叫咗好多,而我就食到一兩個,其他就係試吓同事食既🖐🏻•北歐肉桂卷•——為世界上古老的香料之一~肉桂的香氣令人又愛又恨~或者是無法抗拒的~獨特的味道令人愛不釋手~肉桂既香味正正就被吸引住~甜而不膩~又能夠散發香濃肉桂香•經典朱古力杏仁脆批•———鐘意食朱古力既朋友就一定唔可以錯過~有三重口感~杏仁好香脆~喜歡食朱古力既人們都無法抗拒這種咁有特式既脆批•芝士百里香肉丸意粉•————-味道方面肉丸味道好濃郁~肉質细腻~散發著淡淡既百里香香气~意大利面煮得好彈牙~口感有嚼勁~醬汁亦好豐富~能夠足夠地滋潤意粉~總知就係好食
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)