2021-10-29 787 views
🍁2021.10.18‼️呢間係#foodny黃店‼️🍽 店舖:地道館車仔麵 (何文田)📍地址:何文田忠孝街60號愛民廣場地下G2號舖🌕營業時間:星期一至日(Mon~Sun): 07:00-21:00♾♾♾♾♾♾♾♾♾♾♾♾♾♾‼️三餸一麵連熱飲 $44‼️⁡🌟油麵(腩汁)➕豬大腸+$2➕豬紅➕陳皮魚蛋👅腩汁係滷水向👀有八角!好濃厚🤤但五會過咸👅油麵好爽滑😚感覺五油膩😛亦無爛pat pat👅豬大腸—好入味😚但無爛身爛勢♥️👅豬紅—入口即化😍小小咸左😛滷奈左👅陳皮魚蛋—好陳皮😂魚蛋✅煙韌❌實的的⁡🌟油麵➕靚靚腩肉+$2➕麻辣豬肚+$1➕豬皮(小辣)👅腩肉—真係一舊舊肉🐷有手指闊咁厚😆又好滷到好入味😚入口即化😆👅豬肚—好軟身但無爛蓉蓉咁樣♥️一樣入味🥰👅豬皮——好堅挺嘅身軀😌軟糯的內在😘➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🐽小編的話🐽舖頭嘅位置同小編學校好近😆佢可以做我飯堂🤤真係好好食😋所有野都係入味得啱啱好😍Btw今次係細細粒帶小編去😌😉小編提提你😉-舖頭係7仔轉入去-座位較少,非繁忙時段去會有卡位坐‼️🙆🏻‍♀️回頭率(10分為最高分)🥢10/10 地方就腳😛😂😋CP值(5🌕為最高分)🌕🌕🌕🌗🌑 ➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
🍁2021.10.18
‼️呢間係#foodny黃店‼️
🍽 店舖:地道館車仔麵 (何文田)
📍地址:何文田忠孝街60號愛民廣場地下G2號舖

👅油麵好爽滑😚感覺五油膩😛亦無爛pat pat
👅豬大腸—好入味😚但無爛身爛勢♥️
👅豬紅—入口即化😍小小咸左😛滷奈左
👅陳皮魚蛋—好陳皮😂魚蛋✅煙韌❌實的的

🌟油麵➕靚靚腩肉+$2➕麻辣豬肚+$1➕豬皮(小辣)
👅豬肚—好軟身但無爛蓉蓉咁樣♥️一樣入味🥰
👅豬皮——好堅挺嘅身軀😌軟糯的內在😘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🐽小編的話🐽
Btw今次係細細粒帶小編去😌
😉小編提提你😉
-舖頭係7仔轉入去
-座位較少,非繁忙時段去會有卡位坐‼️
🙆🏻‍♀️回頭率(10分為最高分)
🥢10/10 地方就腳😛😂
😋CP值(5🌕為最高分)
🌕🌕🌕🌗🌑
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰