芥辣八爪魚粒作前菜,八爪魚d芥辣無嗆,反而八爪魚幾鮮,每粒都頂瓜爽口,刺激有料到呀喂,他好欣賞呢。店員招呼很好,燒烤無油煙味,我唔識點燒到d蝦靚,就好細心咁慢慢幫我去燒,海鮮七成熟剛剛好,索價二百六的特大緬甸大蝦相當彈牙,每口都是肉,調味唔多,但已有蝦味的鮮,而且不乏蝦羔,一人一隻夠滿足。黑松露帆立貝,帆立貝王吧?八十八個大洋,帶點牛油兼特別的松露香,大大隻鮮味足,燒完唔上火,海鮮帶子海產類亦係燒七成就夠,一人一個幾和味,喜歡口中一cc的撕開,好得喔。芒果特飲,帶汽飲料食bbq正好,不會太甜,芒味不假。青瓜特飲,清新soda不會太甜,不錯看。有人請客好爽y,幾掂呀d食物,一食完又好想下次快快脆再過黎試。
芒果特飲,帶汽飲料食bbq正好,不會太甜,芒味不假。
青瓜特飲,清新soda不會太甜,不錯看。