2009-07-07
因在TST區工作關係, 所以如果午餐時間想食日式燒烤, 盛八日式燒肉店其實你係一個不錯時選擇! 味道其實OK唔錯! Set Lunch 價錢原本係超值, 年頭加過一次價, 不過加價後價錢都可以接受! 服務認真要牛留意一下! Here I have a Bad Experience, I want to share here! Last Sunday, 我約了一班朋友食Lunch, 因為本人食Lunch時間比較遲! 所以去之前我打電話comfirm 過 Last Order 時間為係三時! 原本以為二時十五分去到應該沒有問題! 但去到個 waiter said they will close at 2:30 today! I said I just called to comfirm before!? But the 男侍應答辯係 "你喜歡我可以比你坐到三時, 不過現在出已經Last Order!? " 這個服務態度!? 今時今日, 為何還有這般服務態度!! 可否改善一下呢??