2019-08-06 25 views
今晚同8月之星食飯❣️行到身水身汗一入座就即刻叫左兩杯嘢飲先🥂🔺Nothing🥂菠蘿🍍哈蜜瓜+伏特加😍平身唔飲開酒但呢個味道好清新❣️有啲酸甜但又唔會太搶👍🏻好易入口🤤仲用左個雀仔形玻璃杯裝著❣️好Cute❣️🔺Mojito🥂朋友飲呢杯❣️嚿冰好有藝術感😂半圓❄️有啲薄荷葉同青檸+梳打❣️酸酸哋飲完好消暑👍🏻即刻gur哂👍🏻🔺水牛城雞翼4件❣️醬很濃👍🏻焗得剛好熟哂❣️皮脆內軟👍🏻好彩唔多辣😂🔺牛油果🥑蝦肉Pizza❣️剩係睇張相都覺得啲醬爆緊出黎呢❓係❗️上面啲香草醬🌿多到滿滿瀉🔥上枱前已切好👍🏻好方便❣️牛油果同蝦仔都好平均散佈係每一塊Pizza❣️仲有我至愛既芝士仲可以拉絲👍🏻餅皮有啲梳打餅🤣好拿脆❣️🔺香煎澳洲和牛牛肩胛肉10安士❣️有蒜蓉,黑椒同燒汁選🤓我地當然要重口味黑椒汁😶我地叫左5成熟似乎下次都係叫熟啲好😂啲筋有啲難切😅但肉就好滑好嫰❣️

Nothing

Mojito