2022-07-18 258 views
之前聽同事介紹過話e間cafe好食,今日終於有機會來試下啦~純白色嘅cafe環境好靚,不過座位真係唔多,假期一定要早啲來食先唔駛排隊碎蛋沙律配吉列豬扒農夫包 $78佢塊豬扒炸得好出色,外面脆裏面又唔會hi,本身單食佢同農夫包會幾dry,但係加左碎蛋沙律同他他醬就好夾❤️絕對係招牌菜必食~原味蜂蜜疏乎厘pancake $98 + 北海道牛奶雪糕 $25疏乎厘pancake嘅質感非常好,軟同熟之間有個平衡,但係用料方面雖然係日本材料,但係蛋香同雪糕嘅牛奶味都唔太夠。暫時取代唔到我記憶中喺九龍塘食嘅嗰個No 1 ,不過都會係No 2 了😂總結:e度嘅食物相當高質,價錢又唔算貴,佢仲有個雞白湯烏冬我都仲想試下😂下次如果平日放假要再嚟~地址:何文田勝利道6號地舖評分(5⭐️為最高):環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️如果喜歡我地嘅餐廳食野情報就follow@我地 hkfoodie_90s_couple啦~

碎蛋沙律配吉列豬扒農夫包 $78

地址:何文田勝利道6號地舖