2022-05-23 41 views
卒之可以係晚飯時間打邊爐啦!呢間食肆位置就腳、喺旺角站D2出行過去好近,嚟食120分鐘火鍋放題兼啤一啤佢!120分鐘火鍋放題 > 有生果和前菜自助吧,哈蜜瓜和西瓜清甜,還有雞絲粉皮和涼拌涼瓜打頭陣。另有糖水和雪糕等作鍋後甜品,豐富> 湯底嗌咗椰子豬肚雞煲,足足有半隻雞令個湯底清甜又順喉,雞件肉質鮮嫩肉厚、仲有豬肚食!食肉獸嘅我們叫咗以下,牛肉色澤okay靚、肉味質素還好也新鮮,豚肉有脂肪夠軟腍,蝦、魚片算新鮮,牛丸牛味濃口感幾爽脆好食:M4澳洲和牛牛肩胛美國Prime牛板腱美國Prime封門柳美國安格斯肥牛巴西牛舌薄片北海道豚肉新鮮基圍蝦新鮮魚片牛肉丸八爪墨魚丸頂級香菇貢丸淮山東菇金針菇食到捧住個肚走、滿足!

120分鐘火鍋放題

頂級香菇貢丸
淮山
東菇
金針菇

食到捧住個肚走、滿足!