2025-06-09
TASTING MENU HK$368/per🍴香辣烤八爪魚八爪魚係辣辣鹹鹹,有啲辣肉腸同埋菇,有少少紅椒嘅味道!🍴蒜蓉烤焗茄子個茄子就一大條原條上, 26號係燒烤當食到嗰種味囉蒜蓉茄子!🍴甜洋蔥牛尾湯牛味非常之濃郁,啲洋蔥好軟腍都幾好味!🍴伊比利亞黑毛豬柳伴蘋果醬黑毛豬好大嚿啊,食落去有豬嘅香味,非常之軟腍,係半肥瘦嘅狀態,感覺有少少似油脂分布得好平均嘅部位,平時嗰啲豬腩肉,處理得幾好唔錯,尖食!啲配菜係有少少油,配咗個酸甜嘅蘋果粒都OK 🍴西班牙海鮮炒飯 +$28都好豐富食啲紅椒嘅味軟硬適中佢同傳統唔一樣加辣肉腸,好多紅椒青椒粒,啲海鮮都幾新鮮分別有帶子蝦肉青口魚肉,食落去每樣都係新鮮紮實🍴PURPLE RAIN打卡一流,都有酒味,叫左走甜,酸酸甜甜都幾開胃易入口嘅推薦指數: 7.5/10佢唔係正宗嘅西班牙嘢,係fusion菜,但都幾好食,可以慢慢坐下飲酒!
🍴香辣烤八爪魚
八爪魚係辣辣鹹鹹,有啲辣肉腸同埋菇,有少少紅椒嘅味道!
🍴蒜蓉烤焗茄子
🍴甜洋蔥牛尾湯
牛味非常之濃郁,啲洋蔥好軟腍都幾好味!
🍴伊比利亞黑毛豬柳伴蘋果醬
🍴西班牙海鮮炒飯 +$28
🍴PURPLE RAIN
打卡一流,都有酒味,叫左走甜,酸酸甜甜都幾開胃易入口嘅
推薦指數: 7.5/10