其實第二次食蝦蝦燒🦐🦐🦐 上次同家人食完一次之後就念念不忘,今次metime,可以同朋友大吃一番了😋遲來的生日飯,同樣食得開心。入坐啦~今日四位安排左個大爐比我地,食兩個半鐘,時間關係,一入坐有位哥哥就準備好蝦蝦燒左十隻左右比我地,另多每位送多一串燒鱔🤭,如果有得追加就好了,超肥美有過上次經驗,今次黎當然係主打海鮮,幸好有兩位對煮食有要求的朋友,今次可以雙手解放,淨係食就可以了。😏😏朋友們都覺得海鮮種類足夠,有蠔,螺,扇貝,帶子同蜆等,值得一提佢地既魚都係原條,今晚就有馬友,深海泥鯭,倉魚同大眼雞咁,除左即時夾上黎彈彈下既虾,其他海鮮都新鮮有油分,鹽燒真係堅好食👍🏻肉類方面,正常燒烤店有既都有啦,雞翼,叉燒,台灣腸,今次特別推介小見d既 豬大腸 燒完仲脆卜卜 好嘢味最後當然係用雪糕作總結,佢都算有幾多選擇,特別d有奶茶,豆腐,蜜瓜味既雪糕,每人都食兩杯先捨得走呀~今次又係一個完美的夜晚,期待再有下次都可以保持水準,夾下蝦,食下玩下又一晚。總括 如果想一班人唔太大油煙食下燒烤 呢道都係幾好選擇❤️
其實第二次食蝦蝦燒🦐🦐🦐

總括 如果想一班人唔太大油煙食下燒烤 呢道都係幾好選擇❤️