2021-10-29
估唔到佐敦橫街,都有一間勁Cozy & 勁Chill 既Coffee Shop☕️,早午餐主打手沖咖啡 & 西日Fusion Menu Set,質素都滿有驚喜呢😍。環境寬敞,卡位好大枱 坐得好舒服,播住輕快音樂🎶🎵,置身其中聊那天,感覺真係好舒服。ll $188Kabayaki Eel Set Mealserved with miso soup, pickles, rice鰻魚🐟 嫩滑肥美,有炭燒香,醬汁燒得香甜。ll $178Stir-fried Wagyu Beef Set Meal牛味🐮 香濃有咬口🖤 牛脂香滲入每粒米飯。2款主打菜式都好有水準,真心推薦呢。ll $70-$120ll $40ll $50而Coffee Shop 當然唔少得咖啡☕️。招牌主打手沖咖啡唔少得既Iced Drip🖤,來頭不少喔,來到不妨一試呢。而其他咖啡類同煩香醇濃厚,午後來一杯咖啡確是捨意吧。另外不得不提,每杯咖啡附送餐廳既homemade chocolate 餅餅🍪,配上咖啡確一絕喔。..×××××ש佐敦德興街3號地舖,.
l[燒鰻魚定食]l $188
Kabayaki Eel Set Meal
鰻魚🐟 嫩滑肥美,有炭燒香,醬汁燒得香甜。
l[炒和牛定食]l $178
牛味🐮 香濃有咬口🖤 牛脂香滲入每粒米飯。
2款主打菜式都好有水準,真心推薦呢。
l[Ice Drip 冰滴咖啡]l $70-$120
l[Long Black 醇黑咖啡]l $40
l[Coffee Mocha 朱古力咖啡]l $50
而其他咖啡類同煩香醇濃厚,午後來一杯咖啡確是捨意吧。
×××[Mizu]×××