今日放工就約咗朋友食韓國嘢 去咗呢間係尖沙咀嘅新餐廳😍 門口已經有Ryan歡迎你 餐廳裝修有簡約嘅韓國餐廳感覺 更有啲住家feel😚 我哋叫咗兩份餸食 不過可能我個日淨係得老闆娘 佢比較忙 不過佢態度都好親切👏🏻原味無骨炸雞 (20件) $158大力推介 好好食🥰 炸雞無骨已經好正 啖啖肉😋 而且炸雞新鮮即叫即整 熱辣辣又脆身😗 餐廳炸雞炸衣並唔係平時炸雞店個款 係炸魚薯條個隻 炸衣薄薄一層 啱啱好包住雞肉👍🏻 雞肉內裏仲好juicy嫩滑 加埋蜜糖芥末醬好正🤤泡菜豬肉湯 $158呢個泡菜豬肉湯另配一碗白飯 泡菜豬肉湯熱滾滾咁上菜 啱晒宜家天氣轉涼食 warm😚 泡菜豬肉湯唔會太辣 啱我呢啲唔食得辣嘅人🤪 泡菜豬肉湯除咗有泡菜同豬肉 仲有唔少菇菌 加埋白飯食 都幾飽肚咖😝

原味無骨炸雞 (20件) $158
原味無骨炸雞