2018-09-09
餐廳環境好好 好適合朋友聚會傾計(超超超好飲 送既沙冰)自己孤陋寡聞 知道原來WeChat有幫餐廳做點餐服務 一坐低佢就有一張QR code 再加埋一張教你點樣用嚟點餐嘅牌 其實做法都好簡單 要用wechat scan完 就會直接跳咗入menu 好快就可以完成到點單 三文魚他他 (9 月份新上菜式)成晚都驚喜不斷又送沙冰又送頭盤😽呢一點就係佢哋九月份會上嘅新頭盤請大家估下嗰塊青瓜包住入面嗰一粒紅紅地嘅球體係乜嘢嚟呢..................答案係一粒冬瓜😂 因為食完之後完全估唔到係乜嘢所以專登問 原來係用紅菜頭染色嘅冬瓜粒 好有驚喜呀同埋三文魚他他雖然外表冇咩特別但係佢哋嘅調配都做得好好 欣賞好食沙津+ 雞肉卷雞肉卷好似一舊茄子咁 搞到一開始我都以為自己叫咗釀茄子 🍆 食落去嘅時候先記起 「啊係喎 我叫咗雞肉卷」🤦♀️😂我諗我下次再食都會再簡單雞肉卷終於嚟到主角慢煮安格斯牛啦我諗係因為慢煮嘅原因所以一開始唔需要問你幾多成熟 我鍾意我不嬲食開四成熟所以略嫌有少少熟得滯 不過我覺得調味做得好好平時大家食西餐鋸扒簡薯菜意粉飯都冇乜特別 但從佢哋嘅意粉睇得出有用心 係真係平時六十幾蚊
餐廳環境好好 好適合朋友聚會傾計
(超超超好飲 送既沙冰)
三文魚他他 (9 月份新上菜式)
成晚都驚喜不斷
又送沙冰又送頭盤😽呢一點就係佢哋九月份會上嘅新頭盤
請大家估下嗰塊青瓜包住入面嗰一粒紅紅地嘅球體係乜嘢嚟呢
........
.....
所以略嫌有少少熟得滯 不過我覺得調味做得好好
係真係平時六十幾蚊份既嘅白汁蜆肉意粉質素
所以都表示好滿意
到最後就係我最期待嘅榴槤慕絲❤️
加20幾蚊就有講真我真係預佢入面會有榴槤肉 點點中間有淡淡果肉超正 😭 啲慕絲完全冇搶到榴槤嘅甜味 👍🏻
睇得出係用心經營 性價比好高 會再返嚟食🤪