2025-05-30 125 views
想搵下午茶,細細份有杯奶茶坐一陣就ok.原本想試同區人氣‘渣X’,見佢成日排長龍,我企門口外面,睇下午茶menu就已經feel到待應個份‘態度’,我就係費時坐底先睇會俾佢‘拮’,點知我企門外未入都feel到,亦都好彩我望左先,佢地將普通輕量三文治都用白紙遮住左,其他都係飯,麵,炸雞髀,唔太啱食我就走左. 如果我坐低左睇完menu先話唔啱起身走,我唔想俾人問候所以我就轉去大小姐冰室,舖頭幾大,坐得ok, 待應ok, 無催趕.我order左魚柳飽+奶茶,有少少驚喜!個presentation都幾靚仔架,個飽有少少烘過,有蕃茄,沙律醬,炸魚柳. 魚肉唔會乾身,炸得唔錯,$38,我好滿意!
想搵下午茶,細細份有杯奶茶坐一陣就ok.

我order左魚柳飽+奶茶,有少少驚喜!
2025-05-28
$40 (Tea)