2009-06-05 8 views
是晚星期四約七時半不太用等位, 不用10mins有位一入到去坐低, 感覺蠻熟識的, 立時想究竟有否曾經光顧, 答案是沒有, 但不論裝修(檯面好細), 座位編排(又係密質質咁..), menu design 及食品款式, 餐具, 出品....太多了..也跟另一拉麵小籠包同出一轍... 是次order:咸肉津白: 咸肉夠味質素好, 可惜津白唔靚, 二人份量, 每人得3幾條怪味雞: 青瓜切到細細粒同雞粒炒, 有花生, 味道ok, 不太辣幾惹味, 可惜份量少得有點....酸辣湯拉麵: 出品真的同另一拉麵小籠包一模一樣, 酸辣湯一般不吸引, 拉麵ok彈牙, 二人份量是晚光顧每位可獲小籠包一隻, 熱辣辣送上, 味道好, 湯汁足夠, 皮薄, 肉新鮮夠份量, 故再另叫一客($26/4粒), 好味!茶每位$3, 是否值見仁見智
是晚星期四約七時半
不太用等位, 不用10mins有位

是次order:

茶每位$3, 是否值見仁見智
2009-06-04
$100 (Dinner)