2005-04-25 13 views
昔日我狗囡囡自細由狗老豆老母帶我去食扒, 食到長大成狗, 到今日自己親手帶狗老公認識呢間莎樂美, 食物水準依然都保持得好好.拍拖到晏一晏, 大約9點打後, 幫襯佢扒餐更加有折頭, 絕對係又平又抵食, 扒餐當然係大大份, 食物快趣, 但唔會係快餐感覺, 完完全全係一個set dinner你所享受, 前菜, 主菜, 飲品, 甜品.閣樓雅座係本小狗至佳選擇, 一種燈光柔和之下, 卡位一邊談心一邊鋸扒, 不知多少年頭有多少情侶/夫妻莎樂美共享多少個浪漫晚餐. 招呼好好伙計, 實在係呢幾代情侶見證人.某幾次食扒時, 經常餐廳內聞到煲中藥味, 唔知係咪樓上中醫診所攪作呢? 這樣不完美, 留待其他食家去領略吧.