今晚同男朋友既一班好朋友一齊食飯聚下, 每次叫我諗野食真係諗到頭都爆 🙄🙄🙄每次諗唔到既時候都會選擇放題, 因為選擇多之餘每個人都可以叫自己想食既野! 所以日式放題真係個唔錯既選擇, 今日簡左同區比較入既一家放題店, 佢地唔似其他大型放題咁, 而且食既野都比較上盛, 大家都好期待今餐既美食! 😬平成二十二位於山林道 (應該要唱返首謝安琪 XD)時段方面 18:30 – 20:30 / 20:30 – 22:30因為第2日要返工既關係, 所以我地簡左18:30 – 20:30估唔到平日晚都幾多人~ 入座率都有8成!其實呢度有個好吸引我黎既目的嫁! 就係2位(送一板海膽), 4位(送龍蝦刺身)冇聽錯呀! 係龍蝦刺身!! 😍😍😍一放上枱男朋友d fd有d嘩然!!! 咁大個女真係第一次係食放題既地方可以食到d咁高級既食材!!👏🏻龍蝦刺身肉質好彈牙, 幾有口感ga! 點d 芥末豉油一齊食真係好好味呢~~😆刺身方面, 先身先試卒試試佢地d 刺身, 估唔到呢度d野食真係咁高質素! ❤️❤️❤️👏🏻特大甘海老真係超級大隻, 差不多有10cm 仲要原隻上枱~~甘海老好厚肉~~~食落爽口彈牙, 而且好有鮮味啊
平成二十二位於山林道 (應該要唱返首謝安琪 XD)
估唔到平日晚都幾多人~ 入座率都有8成!
冇聽錯呀! 係龍蝦刺身!! 😍😍😍
一放上枱男朋友d fd有d嘩然!!!

特大甘海老真係超級大隻, 差不多有10cm 仲要原隻上枱~~甘海老好厚肉~~~食落爽口彈牙, 而且好有鮮味啊!!! 真係好滿足 (好在事先叫左每人一隻先, 唔係真係食蝦都食飽 XD)😂😂😂
帶子好厚身, 完全係原粒比客人食😍😍😍😍
你地睇下幾厚身呀! 帶子鮮味十足!
因為個人唔食魚刺身所以冇試到, 不過佢地話好好食, 之後都encore左無數次刺身啊!!!!!😋😋😋👍🏻
個人推介 – 鰻魚手卷
雖然手卷size一d都唔細(正常size) 不過呢度既所有野都係即叫即做, 鰻魚手卷都唔例外, 紫菜好脆身, 而且壽司飯係少少微暖, 因為有鰻魚既關係壽司飯食落好有鰻魚香, 就算唔加豉油都好好味! 我自己一個人食左2個鰻魚手卷😎👍🏻
燒身方面 鹽燒海蝦, 牛舌 & 菠蘿都好好味!
鹽燒海蝦外層用海鹽燒, 好鹽香~海蝦比大海老細, 不過食落都唔錯嫁! 海蝦燒到好香😋😋😋
燒牛舌火喉控制得好好, 牛舌好juicy唔會好干 好味😝😝😝👏🏻

菠蘿好清甜, 甜度唔會太過份~ 而且係新鮮既菠蘿 食落好多汁👍🏻👍🏻👍🏻

今日真係食左好多野呀!! 好滿足🙂🙂
2016-11-01
$300 (Dinner)