今日中午去到lunch Time時間超級多人😱咁熱嘅天氣唔想去到仲要等嘅話可以先上OpenRice或者打俾佢哋訂咗枱先💗今日嗌咗三餸一菜,估唔到每一款都咁有鑊氣!之前仲會諗會唔會啲調味會好清淡唔啱食但絕對冇呢個問題!▫️涼瓜炒牛肉大推薦!超有鑊氣!牛肉預先醃好再同涼瓜一齊爆炒,而涼瓜切得好薄之餘仲會保留少少生,係我鍾意食涼瓜炒牛肉💗▫️芋蓉香酥鴨 第一次食呢度餸,芋頭壓成芋頭泥包住啲鴨肉一齊炸芋蓉超滑超香,鴨肉亦都唔柴,夾埋一齊食超夾✨▫️有機時蔬今次我哋係油麥菜,蒜蓉爆炒超香菜亦都好新鮮係來自佢哋嘅自家農場連平時唔鍾意食菜嘅朋友都同我一齊清晒✨▫️紅燒豆腐 佢哋嘅豆腐係百葉豆腐,所以食落去好彈牙除咗豆腐裏面仲會有齋,吸晒啲汁撈飯一流啊!仲要出邊有自助吧,加埋紅米飯有嚼口,我自己都添咗兩碗飯🙈銀杏館一直致力策動長者就業,藉經營餐廳、餐飲到會、食品製造等服務,為有經濟或心理需要工作的長者,提供合適的就業機會,讓長者能自食其力,我哋每一位都需要多多支持佢哋✨💗
今日中午去到lunch Time時間超級多人😱
咁熱嘅天氣唔想去到仲要等嘅話
可以先上OpenRice或者打俾佢哋訂咗枱先💗
今日嗌咗三餸一菜,估唔到每一款都咁有鑊氣!
之前仲會諗會唔會啲調味會好清淡唔啱食但絕對冇呢個問題!

▫️涼瓜炒牛肉
大推薦!超有鑊氣!

▫️芋蓉香酥鴨
第一次食呢度餸,芋頭壓成芋頭泥包住啲鴨肉一齊炸
芋蓉超滑超香,鴨肉亦都唔柴,夾埋一齊食超夾✨

▫️有機時蔬
今次我哋係油麥菜,蒜蓉爆炒超香
菜亦都好新鮮係來自佢哋嘅自家農場
連平時唔鍾意食菜嘅朋友都同我一齊清晒✨

▫️紅燒豆腐
佢哋嘅豆腐係百葉豆腐,所以食落去好彈牙
除咗豆腐裏面仲會有齋,吸晒啲汁撈飯一流啊!
仲要出邊有自助吧,加埋紅米飯有嚼口,我自己都添咗兩碗飯🙈