食千之味既外賣食得多,估唔到依家佢連Omakase都出埋!今次就一於試下佢既Omakase 12貫✨仁座鯛、金目鯛、活赤貝、海膽、大拖、中拖、吞拿魚、三文魚籽、帆立貝、牡丹蝦、赤蝦等。呢個價錢相比其他店既omakase黎講,性格比真係超高!雖然佢唔係一件一件慢慢上菜,都冇師傅每件咁介紹但套餐中既食材品質都好高質、好新鮮!我最中意既係海膽壽司,非常新鮮,入口即溶感覺!帶子壽司,肉質鮮嫩,好鮮甜呀~ 赤貝壽司爽口且鮮甜,大拖、中拖都係入口即化,充滿了魚油香,口感豐富!牡丹蝦、赤蝦都非常鮮甜。 油甘魚壽司,肉質鮮嫩且濕潤,帶有濃厚油脂,口感柔軟! 呢次既omakase套餐十分滿意!而且以呢個食材黎講,性格比真係超高!除左堂食,仲可以選擇外賣返屋企嘆啊~~💗
食千之味既外賣食得多,估唔到依家佢連Omakase都出埋!

今次就一於試下佢既Omakase 12貫✨