2007-04-09 18 views
3/17/2007 9:00PM去完myoga, 正為晚餐煩惱, 幸好”杜麗莎”話一齊食, 仲提議去呢度tim~之前都知有呢間café, 但一直無去, 一來唔多就腳, 二來又怕佢係一d小型café( 只有light snack 同coffe).上到去,一幾乎包場, 地方幾大, 幾舒服, 好靜, 仲有投射電影睇波tim~Menu裡選擇多, 樣樣都想食, 因為好多都係健康野, 魚柳, 雞肉, 牛, 羊, etc…仲可以攔紅米飯, 意粉…..而且9pm 後原來仲有特價餐, $40-50.我要了烤雞扒(釀芝士) 配紅米飯+ 餐湯(南瓜湯)烤雞扒外皮脆脆的, 一切開, woo.. 好香既芝士慢慢流出, 岩晒我既口味! 紅米飯口感不錯, 而伴碟的什菜也用香草炒過, good!!蒜蓉汁就分開上一小碗, 要幾多倒幾多抵讚~南瓜湯食得出用了不少南瓜, 好濃, 不是溝稀的, 又係我既至愛! 仲附上一小片蒜法包, nice!”杜麗莎”就要了焗青口芝士螺絲粉+ 餐湯(南瓜湯)我試了一口, 芝士味濃得化不開, 一絲,一絲的, 好香! 好芝士既我岩晒~ 螺絲粉亦彈牙, 吸了汁後更美味
3/17/2007 9:00PM

我要了烤雞扒(釀芝士) 配紅米飯+ 餐湯(南瓜湯)

”杜麗莎”就要了焗青口芝士螺絲粉+ 餐湯(南瓜湯)
我試了一口, 芝士味濃得化不開, 一絲,一絲的, 好香! 好芝士既我岩晒~ 螺絲粉亦彈牙, 吸了汁後更美味呀~

最後要多謝杜麗莎帶我黎呢度, 真係一個好推介!快d向多d人推介下呢間餐廳啦, 好野要多d人分享嘛~