2020-11-20 1556 views
餐廳細細又唔係好起眼既門面,但裡面竟然隱藏住美食!!餐廳係以麻辣小食同麵食為主,本人好鐘意食辣野,每次黎到黃大仙都會想起佢。每次坐低都必定會叫既「麻辣土豆絲」、「蒸餃」、「干撈麻辣豬耳麵」。我好享受食辣野嘅過程,但絕對唔會挑戰辣度,只會揀自己鐘意既辣度,所以每次都會叫小辣或BB辣,其實BB辣都已經幾辣架啦,所以如果唔食得辣既你,就要諗清楚先啦!麻辣土豆絲:土豆絲爽口,容易入口,要小辣既辣度剛剛好,香得黎唔會太辣蒸餃:配埋土豆絲一齊食就最正,因為蒸餃係比較清淡,但如果已經食到個口好辣,可以食蒸餃中和返一下干撈麻辣豬耳麵:麵質幼細但唔會好淋,食落依然有咬口,撈麵本身已經撈好左,唔洗擔心味道唔平均
餐廳細細又唔係好起眼既門面,但裡面竟然隱藏住美食!!

蒸餃
麻辣土豆絲