Scores 分數:A/75+一黎就講重點:缺點1. 地圖教近長沙灣C2果邊?一定知邊度啦~又咪要睇Google地圖。 其實,都行幾入,預出地鐵站後再行5 - 6分鐘左右2. 晚上8點就last order,對於我黎講,早左D喵3. 甜品,好~~~完全唔期待呀!咁睇得出,間餐廳好用心經營。公平D講,佢地亦有不少優點:1. 佢地d野飲,質素高。真係值回票價。2. 位於長沙灣荔枝角之間,入左DD咁,不過租平......我估,所以唔使+10%(免加一)3. 除左咖啡類推薦外,亦力推佢嘅 蝴蝶粉。酸酸地少少辣,好鬼正。完全唔覺係傳統冬陰功汁4. 咁嘅價錢: 三五知己平平地 / 追女仔糧尾恩餐廳5. 裝修新,環境整潔。可以趁佢新新地,試下正所謂:錢唔係無,只係想用得其所。咁有性價比高嘅餐廳,唔係唔試下呀!?(其實我真係好窮,無錢
Scores 分數:A/75+

一黎就講重點:缺點

2. 晚上8點就last order,對於我黎講,早左D喵

3. 甜品,好~~~完全唔期待呀!

咁睇得出,間餐廳好用心經營。公平D講,佢地亦有不少優點:
1. 佢地d野飲,質素高。真係值回票價。

4. 咁嘅價錢: 三五知己平平地 / 追女仔糧尾恩餐廳

5. 裝修新,環境整潔。
可以趁佢新新地,試下

(其實我真係好窮,無錢