2019-12-28 306 views
呢一個星期六,終於出翻尖沙咀行吓😅 當周圍行睇吓有咩啱食就見到呢一間⋯⋯對我倆來講,唔係因為有熟成牛食,而係望餐牌價錢正常,店內裝修又靚又舒服咁,所以就走咗入去了😁😁明期六都有餐,有杯飲品,我揀魚,女友揀豬😋 加$20就有湯同餃子添,我哋都加左😃 湯同餃子先後到先,好靚好香,餃子都好味呀😋我個銀雪魚西京燒,好靚呀,好味呀😋仲有藜麥飯揀兼可以無限添加,正😁👍🏼呢個就係女友嘅七味燒西班牙黑豚肉料理,又係好靚呀😃 如果係溫泉蛋就應該會更加靚😛 但因我倆都唔食生蛋,所以⋯⋯hehe⋯⋯  個豬好入味,但就咸咗少少,整體都係美味😋👍🏼 最後上埋飲品,呢一餐好完美,幸福 😌😋

加$20有湯,有粟米豚肉餃

銀雪魚西京燒套餐

七味燒西班牙黑豚肉料理

最後上埋飲品,呢一餐好完美,幸福 😌😋
餐咖啡
2019-12-21
$151.5 (Lunch)
銀雪魚西京燒套餐