👍🏻 白玉焙茶戚風最近食過最好味嘅甜品 焙茶味極香濃 上面嘅奶蓋好輕盈 非常重奶味🥛戚風蛋糕質感fluffy 搭配上面煙煙韌韌嘅白玉 口感一流 嚟到一定要叫💕👍🏻 中華冷麵鍾意食中華冷麵🍜一定係貪佢唔同材料都有 撈起嚟特別爽 叉燒絲同蛋絲係我嘅最愛!👍🏻 泡菜豚肉定食不嬲都鍾意食辣辣地嘅我哋 泡菜豚肉梗係要試吓 食出洋蔥清甜 豬肉分量多而且唔會韌 同白飯係最佳配搭🍚👍🏻 七味雞唐揚炸皮算薄 唔油膩 雞肉仲有肉汁 而肉質都算嫩滑🐓👍🏻 西柚冰茶配上一杯美美嘅飲品當然係到訪cafe必備!西柚冰茶好清爽 飲落冇負擔🙌🏻酸酸甜甜十分開胃注意事項⚠️-和風裝修 純白色牆身搭上木系桌椅 充滿和諧感覺🪵

👍🏻 白玉焙茶戚風

👍🏻 中華冷麵