2023-10-17 30 views
好耐冇同家姐食飯🥹難得今次大家都得閒,所以去左間可以坐得耐嘅居酒屋飲下野吹下水🥰✨蟹子青瓜沙律有好多蟹子係頂🤩最鍾意就係多蟹子嘅沙律🤣沙律係青瓜做底,所以食落好fresh😂口入味太多味嘅時候可以食啖refresh 一下!✨炸池魚BB做下酒菜一流🤣要有少少小食去送下酒,佢又唔會好乾,又有少少魚肉👍🏻✨螢光魷魚第一次試😂幾特別,有少少似食緊冇咁韌嘅魷魚,但又係成條食✨免治雞肉棒雞肉棒唔乾,雞肉味好出,加埋個蛋黃真係唔錯,肥米幾鍾意✨雞翼串燒燒雞翼唔會好咸同好柴🤣啱啱好✨牛舌芯個牛舌都燒得好𣺉👍🏻✨豚肉酸薑卷呢個夠特別,食到酸薑嘅應該會鍾意,因為個味係特別,好似食緊豚肉丼飯咁加左啲酸薑一齊食嘅感覺🤣✨ 軟殼蟹卷軟殼蟹炸得夠香脆🤤同埋加左勁多蟹子,正!✨流心蛋燒飯團呢個好正🤤熱辣辣咁食,外脆內軟🤩飯焦香口,飯啱啱好夠軟😍加上個蛋汁🤭正!✨閃燿太陽 菠蘿酒因為想飲果酒,甜甜地🤣所以叫左菠蘿酒。聽到我地話唔想飲咁重酒味,店長同我地加左舊冰🥰整體黎講成個環境氣氛都好好👍🏻仲有房可以book🤣店員都好nice,食物方面都唔錯,以家夜晚仲要全單88折#絆 📍尖沙咀漆咸道南53-55號嘉芙中心4樓

✨蟹子青瓜沙律

✨炸池魚BB

✨螢光魷魚
第一次試😂幾特別,有少少似食緊冇咁韌嘅魷魚,但又係成條食

✨免治雞肉棒
雞肉棒唔乾,雞肉味好出,加埋個蛋黃真係唔錯,肥米幾鍾意

✨雞翼串燒
燒雞翼唔會好咸同好柴🤣啱啱好

✨牛舌芯
個牛舌都燒得好𣺉👍🏻

✨豚肉酸薑卷

✨ 軟殼蟹卷
軟殼蟹炸得夠香脆🤤同埋加左勁多蟹子,正!

✨流心蛋燒飯團

✨閃燿太陽 菠蘿酒