2024-01-07
唔知點解咁多like,又貴又唔好食前菜味道正常,不過一般韓國餐廳前菜都係無限refill 但呢度要加40蚊先有得再加,感覺唔抵厚切牛舌,無乜味,好一般,仲要兩百幾蚊得兩片,真係多謝晒成碟牛無樣好食,勁多筋,咬又咬唔到剪都剪唔到,唔知要人點食海鮮煎餅好淡,唔點個醬就一啲味都冇,唯一好處就係啲料多囉個生牛肉188蚊份量少得可憐,一上菜影都未影相個waitress 就幫我地撈好左,張相就係未食過既份量,比fd睇呢張相,佢以為已經食過,未食過一間韓國餐廳既份量少到咁,通常會有蘋果或都雪梨撈埋一齊食。但呢個兩樣都無,唔知比埋啲乜撈埋一堆,份量少又難食總結呢間野又貴又難食,一定唔會再去,我諗間野可能係商場唯一繁忙時間都唔洗等位既餐廳,所以唔洗等位係有原因既,兩個人咁就食咗成千蚊,第一間令我忍唔住寫差評既餐廳
厚切牛舌,無乜味,好一般,仲要兩百幾蚊得兩片,真係多謝晒
成碟牛無樣好食,勁多筋,咬又咬唔到剪都剪唔到,唔知要人點食
海鮮煎餅好淡,唔點個醬就一啲味都冇,唯一好處就係啲料多囉