2022-06-10 40 views
落雨又係偷懶唔煮食既好時候😏 趙家近日愛上左屋企附近既 "吉利餐室"!呢間小店以外賣形式經營, 有多唔同既香港小食 - 燒賣🍡, 陳皮魚旦🍡, 椒鹽燒賣🍡, 腸粉🍡.. .. 我地一家都勁愛陳皮魚旦, 唔係彈牙, 係嗰種獨有既煙韌😋但最吸引我既係 🍚泰式雞飯🍚! $45 大大盒, 包老火雞湯, 雞肉仲可以揀雞胸或者雞脾, 雞肉份量多又大件, 而且非常嫩滑, 無骨啖啖肉配上油飯, 再加上秘制醬汁, 真係勁惹味!😋另外店家仲有多款醒神早餐同金牌午餐! 趙c9 食過個秘製沙嗲牛肉麵, 非常好食, 沙嗲超級香濃, 牛肉唔鞋, 份量足! 喺附近既朋友仔真係要試下!😋✨特別一提, 店中幾位年青人好有禮貌, 就算買一份魚旦🍡 都笑容十足, 熱情招待架! (係戴住口罩都feel到!)

2022-06-09
TakeAway
$50 (Tea)