男朋友係九龍放完工特登入一入元朗幫我攞野完左都差不多夠鐘食晚飯男朋友話想chill d想飲象啤 所以就揀左食泰國野食 泰菜係元朗有幾間都好出名既 今次食左新野"泰廳" 我地到餐廳出面先係20:30 但已經full 到出面都坐滿人 侍應係我地面前上完菜係頭也不回咁唔理我地2個人🙄🙈之後不過左陣先有人理我地話上二樓Service已經唔掂! 因為唔想再行 就決定食佢 上到2樓個個位都係大枱又冇乜風 全部係我地自己開既 坐左一陣係連menu都冇比我地 要我自己落去拎都算 個女侍應話:上面有嫁啦我心諗我都已經好客氣同你地講 又驚阻住你地想自己拎都比你地咁串對待 之後我係上面搵果陣個女侍應話拎比我 我都已經火火地到野食方面 叫左辣鳳爪 生牛肉河粉🍜 同芒果蟹肉炒飯 野飲叫左大既象啤🍻味道無大問題 份量都好大份 係啲牛肉比較厚切湯唔夠熱所以等好耐啲肉都係未熟有驚喜既係辣鳳爪 好大份 好夠酸辣👍🏼👍🏼奇就奇左service 叫左啤酒竟然上曬野食都未有仲要淨係比左一隻杯水都叫左好耐先有忙到冇service 我唔係好accept到🙈 唯有加強training啦 我自己都做過waitress 幾忙都要顧番啲
男朋友係九龍放完工特登入一入元朗幫我攞野

奇就奇左service 叫左啤酒竟然上曬野食都未有
仲要淨係比左一隻杯
水都叫左好耐先有

忙到冇service 我唔係好accept到🙈
唯有加強training啦 我自己都做過waitress 幾忙都要顧番啲客 完~
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)