2005-10-17 0 views
先幾晚, 要同一個朋友補祝生日, 佢\又話要食越南菜~ 咁我聽過我妹講話幾好, 咁咪去試下lor~之前已經book定檯, 但因為遲左幾分鐘到, 服務員就話張檯比左人~ 咁咪等lor~ 都等左幾耐~ 因為地方細, 位唔多, 加上係星期5晚, 所以食客多, 等位o既人都多~叫左一個越南雜錦粉(唔知係唔係就係\'火車頭\'呢?) 味道唔錯~ 料都夠多~ 而且仲好大碗~之後就上左碟小食拼盤~ 有春卷, 扎肉, 燻蹄同蝦片等等~ 分量都夠晒足~ 半隻海南雞, 份量比想像中多~ 要預先訂定~ 都幾鮮~仲有一個椰子大頭蝦煲~ d湯好濃好香, d蝦都幾多糕~ 幾好味, 不過因為已經食飽晒, 所以個煲食剩晒~overall, 都幾好~ 可以再去~
半隻海南雞, 份量比想像中多~ 要預先訂定~ 都幾鮮~
overall, 都幾好~ 可以再去~