2012-05-29 47 views
其實食過3-4次, 第一次係HOLIDAY 既 LUNCH TIME 朋友帶我黎食, 食過一次就覺得呢度既漢堡包都幾JUICY同大份, COMPARE HARBOUR CITY / SOHO區餐廳整出黎既BURGER 都真的與別不同.今日收工夜晚黎到食DINNER, 因為BOOK左位.所以唔駛等就可以入去坐低, 安排左一張BOOTH俾我同朋友, 等我好舒服咁一邊享受食物一邊休息.唔知點解今日非常肚餓,所以一定要ORDER一個12oZ既BURGER食, 咁我自己就揀左BLUE RIBBON, 貪佢有藍芝士同焦糖洋蔥,而我朋友就ORDER 個BACON BURGER 同樣都係12oz , 咁我地再ORDER 一客BUFFALO WINGS SHARE 食.大約等左5-10 MINS 度,就先上左個BUFFALO WINGS 先喇(一個PORTION 有6件) ,一食落口, 個種辣汁既味道,都幾似TABASCO, 非常知咁美味, 再加埋BLUE CHEESE SAUCE ON SIDE, 超MATCH..好快就俾我地食哂.同時地12oz BURGER 已經送到我地面前, 咁我地ORDER左個

大約等左5-10 MINS 度,就先上左個BUFFALO WINGS 先喇(一個PORTION 有6件) ,一食落口, 個種辣汁既味道,都幾似TABASCO, 非常知咁美味, 再加埋BLUE CHEESE SAUCE ON SIDE, 超MATCH..好快就俾我地食哂.同時地12oz BURGER 已經送到我地面前, 咁我地ORDER左個BURGER 係MEDIUM RARE . 一食落口 D肉汁流哂出黎. 個包又有少少烘過,所以都覺得好味,超滿足, 而朋友個BACON BURGER 一樣,佢都話好好味, 配個BBQ SAUCE 好MATCH.

食完之後已經唔可以再食甜品,大過飽喇.......

有機會試埋其他野食,再話俾大家知其他食品.
2012-05-28