用佢地Fb page既Coupon,有夠凍Asahi任飲。大佬,燒肉無啤的話真係唔掂。任飲慳好多!無左個優惠就另講,佢話之後唔知有無,我心諗...送既特大蝦一流,牛就主要係食一口牛,燒耐少少都得,真係有夠質素,送番啖白飯,滿足。其他都Above Average,牛豬羊都係。幾款燒腸仔算有驚喜。Menu選擇真係多,吉列野我就無試,肯定唔係主項。刺身都Fair,燒肉之餘有三文魚、甜蝦刺身食下,算幾有heart。服務都幾impressive,無走單、上得快、態度幾Friendly。二百左右,我覺得幾值。如果你嫌肉既質素唔夠高,哈哈,你攞多幾百去搵間食a la carte架啦~
Menu選擇真係多,吉列野我就無試,肯定唔係主項。

Other Info. : 佢地fb有Coupon
$220 (Dinner)