2022-08-17 89 views
之前已經試過佢哋嘅觀塘分店!由於食得幾滿意😌所以上次同行嘅友人話今次又約打邊爐不如試埋旺角店喎☺️☺️友人好醒已訂位!因此上到去可直入!被安排咗坐張闊落卡位舒舒服服打邊爐✌🏻我哋點咗每位$228嘅🌟小寶套餐🌟可任食120分鐘!出面自助區有多款醬料, 飲品(我哋揀咗養生洛神花茶同竹蔗茅根水), 火鍋料(由丸類到蔬菜類都有)可供選擇自取🤗🤗咁貪靚嘅我哋湯底梗係揀✨美人花膠鍋啦!鍋入面真係有多塊膠原滿滿嘅花膠片同養顏紅棗架呢❤️雖然是晚傾計多過食嘢🤭但都重點講吓食過啲乜啦!✨安格斯極佳級精修肥牛(鍾意多啲油花嘅可以揀呢款😉) & ✨安格斯封門柳(牛味較濃郁)!✨鮮脆鯇骨腩(都算新鮮!魚肉質地幾結實) !✨南瓜(幾鮮甜🎃) !✨水魷魚(爽彈鮮味) !!總括而言:店員服務幾有效率!多次主動上前加湯😊店面環境乾淨精緻!不過下次可能揀高階啲嘅套餐會更滿足🙌🏻🙌🏻