2022-06-07
和牛燒肉一郎呢間日式燒肉放題,Bookmark左好耐,終於約到食肉獸一齊去食,銅鑼灣分店響正銅鑼灣站 C 出口對面,好易搵👍 🖍我哋第一次食,見到餐牌分 A 至 F 餐,揀咗B餐$398套餐 ,包60幾款特選食物任食兩小時。 🖍揀咗餐後,首先送上精美綜合船,上面有特選牛、豬雞、海鮮等,食完頭盤,再用手機QR Code落單追加叫其他野食(蔬菜、多款日韓式小食、拌飯、卷物、前菜…)另外有自助沙律吧、飲品自己拎。🖍B餐特選牛有(牛肋肉、牛肋條、牛里脊肉、薄炙牛里脊肉、牛外橫膈膜、熟成壺漬牛外橫膈膜、兩色葱花牛舌、薄切上等牛舌芯..等十款牛啱晒食肉獸😋 🖍時間有限,追加一定要識揀牛里脊肉和薄炙牛里脊肉,牛舌芯..快😂😋🖍溫馨提示:同一般放題一樣,用餐時間為120分鐘,到最後30分鐘系統會不能落單,留返最後半個鐘慢慢食佢地啲炸物(牛肉可樂餅👍)、小食、日本雪條、雪糕杯、紅豆夾心鯛魚燒同甜品,已經飽曬😋🥰🖍整體環境同服務滿意,半個鐘內過黎幫我地換燒烤鐵網,而且食物上菜時間亦快又冇漏單。店舖乾淨企理,卡位枱面夠大,夠晒位放野食,角落頭兩張枱可以坐到12人坐埋一邊燒超級開心🥳 燒肉放題分為 A 至 F
燒肉放題分為 A 至 F 餐,豐儉由人,價格彈性由你話事,下次再嚟會約埋烤肉高手食D餐🥰
#銅鑼灣美食
#和牛燒肉一郞 #和牛#燒肉放題 #wagyuyakinikuichiro#銅鑼灣
📍📍📍📍📍📍📍🖍🖍🖍🖍🖍
📮和牛燒肉一郎(銅鑼灣分店)
📍地址:銅鑼灣波斯富街24-30號寶漢大廈2樓
☎️電話:22679688
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Thank you follow and ❤️my post 😊😋:
@hohoeat_foodie_yummy_2021
😋❣️sense of taste is personal、unique ,open your mind to tasting❣️