2005-02-07 0 views
有晚去左呢度試佢地既任食, 當日係平日, 未開始已經好多人排隊食了~~~ 好彩之前BOOK 了位~~ 呢間分店的裝修冇咩特別, 算係咁啦~~ 之後開始點野食, 野食都算多既.....刺身有三文魚, 魷魚, 劍魚腩, "魚立" 魚, 本人覺得劍魚腩最好食!! sushi 基本的都有, 仲幾好食tim, esp d紫菜, 好脆~~~~ 其他有天婦羅, 鐵板燒, 仲任飲野, 燒牛肉都唔錯~~仲有火鍋食~~~ d 牛肉佢地話係usa prime 架喎~ 望落又真係幾靚! 180幾蚊食晚飯, 任飲任食, 都算抵~~~ 好過去大久保~~~ 大久保d野都唔黎既!!!呢度唔同, 因為你點幾多, 佢地真係會黎幾多野~~~ 只要你食哂就ok喇~~~~ so 值得一試!!