今晚黎到旺角食BUFFET! 想搵一間有任食生蠔又抵食既buffet 都真係唔易,但德福閣就正正滿足到我呢個要求。 自助餐既時間係可以由六點半食到九點半,其實都真係好難三個鐘都係咁食,食一個半鐘都已經好飽。我地六點半黎到既時侯,自助餐岩岩開始!生蠔已經放哂出黎!出面仲有大約十隻個陣已經見到店員拎緊盤新既出黎!成晚refill既次數都真係好多,長期都係生蠔等人夾!生蠔分左法國同美國蠔,美國蠔就比較飽滿,法國蠔就比較濃味,兩隻都唔腥,反而係足滿蠔既鮮味!真係100分!大量蠔食到你唔食,又唔駛等又夠鮮! 其他野食例如係魚生都非常之唔錯,refill速度都好快,而熱盤方面我就好中意中同西湯,中湯夠哂老火冇味精,西湯又唔會好稀夠哂creamy!正! 餐廳仲會每人送一粒炸帶子!味道非常好! 甜品都有好多選擇!芝士蛋糕、jelly、生果等等!生果夠哂甜!甜品又唔會太甜非常之好!廚師仲即席整梳乎厘!光波爐可以望住佢地發大!夠哂新鮮! 飲品都有咖啡機、茶同埋啤酒!最估佢唔到係有罐裝可樂!!!

餐廳仲會每人送一粒炸帶子!味道非常好!

飲品都有咖啡機、茶同埋啤酒!最估佢唔到係有罐裝可樂!!!