2016-12-13 229 views
韓國菜呢兩年係香港開得重多過日式菜,連我公司樓下都開左幾間韓國野。今天中午要同新同事食Welcome Lunch,所以就去左食韓國野,排左成15分鐘左右先有得入座。呢度有幾款韓式小食係可以任食,我地7個人應該前後食左N碟小食,同埋起麻食左9碟以上的泡菜。鐵板泡菜炒豬肉飯,豬肉份量唔算太多,但係味道幾好,整體味道唔會太辣。泡菜份量都好多,岩哂我。粟米有牛油煮過,所以令到飯面好香牛油味,味道唔錯。豬肉如果大塊少少或者份量多少少會比較好送飯。藍天使梳打,少少柑桔味,好淡,冇咩甜味或者酸味,得少少梳打味,Fail

鐵板泡菜炒豬肉飯
藍天使梳打
2016-12-12
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$55 (Lunch)
鐵板泡菜炒豬肉飯