▪︎牡蠣放題90分鐘▪︎。喜多嬉9品。牡蠣刺身。燒牡蠣、帆立貝。牡蠣湯烏冬、撈烏冬、茶漬飯。指定串燒/飲品↪️ 放題一開始任何食物都未叫時,店舖會先上每人一份九宮架前菜《喜多嬉九品》,賣相非常吸引,分別有一些開胃前菜、吞拿魚剌身蓉、月見燒鳥棒、烤鰻魚、茶漬飯等,當然唔少得主角生蠔。款式豐富,記得要留返碟蛋汁黎點之後啲串燒。 之後就係任點生蠔嘅開始,一開始當然要點生蠔,生蠔粒粒大隻又漲卜卜,有啲大到隻手咁大,非常creamy,又有海水鮮味,爽口又彈牙,可以自由選擇需否加酸汁啫喱、蔥及蘿蔔蓉。我哋較鐘意咩都唔加,可食到生蠔的原汁原味。除了生蠔,當然都要試下燒蠔同帆立貝,都有其他的風味。 除了蠔外,還有一些小食、十幾款燒物及烏冬茶漬飯可以選擇,個人非常推薦茶漬飯及湯烏冬,啲湯汁滿滿蠔的鮮味,非常鮮甜,烏冬更幼滑彈牙。 以任食生蠔黎講真係好高CP值,中意食蠔嘅人要黎試試。
▪︎牡蠣放題90分鐘▪︎
。喜多嬉9品
。牡蠣刺身
。燒牡蠣、帆立貝
。牡蠣湯烏冬、撈烏冬、茶漬飯
。指定串燒/飲品
↪️

以任食生蠔黎講真係好高CP值,中意食蠔嘅人要黎試試。