2009-11-23 19 views
昨晚同屋企人嚟左呢度打邊爐,其實本來係想去兆康苑的,但去到竟然擺酒,要等好耐,所以就返番嚟呢度打邊爐了,好彩仲有位的,任食平日88元全包,價日加十元,即98元全包,差唔多啦.任飲任食,但係只有酸梅湯及竹庶水,竹庶水味道超怪,好甜但完全有庶水味,有一種好奇怪的味道,好難飲,醉梅湯ok的,但其實都係冇咩味,但冇得選擇都冇計,包啤酒唔記得佢話咩牌子,我地都冇飲.任食,食物選擇唔夠多,好多野都冇囉.食物質素都算ok的,肥牛及滑牛都好味,粟米都好甜,有芋頭片,南瓜片,都幾甜,其他都一般的.如果可以多返些選擇會好d,尤其飲品方面要改善改善.

如果可以多返些選擇會好d,尤其飲品方面要改善改善.
2009-11-22
$98 (Dinner)