2020-12-07 118 views
有個frd好鍾意食大閘蟹🦀~由上年話陪佢食到今年🙈所以見到有得任食大閘蟹即刻些牙俾佢再一早卜定位去食餐勁既😚.Detail📝:大閘蟹🦀呢期真係好hit!!!好似個個都share咁~我就梗係唔執輸😛依間小店主打台式料理連台式燒肉都有埋😎估唔到黎試竟然係為佐食大閘蟹🦀😂小店唔算話好大~周圍都用霓虹燈寫滿招牌金句😂一坐底已經聞到滿滿醋味🤭.▫️🦀 大閘蟹任飲任食放題 $388😋👍🏻:👅👅👅👅/5分一共跟両數有三個價錢可以簡,由$388-$608🙆🏼‍♀️我地就簡佐要3至4両個package😚店員一黎就會先按人頭幫你每人order2隻~枱面已經有手套🧤交剪✂️ 同醋,凖備撕殺😈其實唔係好識met蟹😂係咁偷睇隔離枱🙈仲係咁問問題😂幾經辛苦打開後都幾多膏好鬼邪惡🤤蟹乸就比較creamy入口會比較多汁🦀蟹公就偏乾身但澎湃實在啲🥰我就比較鍾意食後者🙈咬落感覺好似滿足啲~.除佐🦀仲有蟹粉小食同台式飲品可以嗌!連黑糖珍奶同奶蓋系列都有😳但味道頗為一般~小食完全唔係好食得有蟹味😶而花枝丸同鹽酥雞我覺得質素偏好😚可以encore的🙆🏼‍♀️.總結,雖然話限時88分鐘但都比我地盡量食埋先走😚而且服務態度都好同上菜速度都
有個frd好鍾意食大閘蟹🦀~
由上年話陪佢食到今年🙈
所以見到有得任食大閘蟹即刻些牙俾佢
再一早卜定位去食餐勁既😚
Detail📝:
大閘蟹🦀呢期真係好hit!!!
好似個個都share咁~
我就梗係唔執輸😛
依間小店主打台式料理
連台式燒肉都有埋😎
估唔到黎試竟然係為佐食大閘蟹🦀😂
小店唔算話好大~
周圍都用霓虹燈寫滿招牌金句😂
一坐底已經聞到滿滿醋味🤭

▫️🦀 大閘蟹任飲任食放題 $388
😋👍🏻:👅👅👅👅/5分

總結,雖然話限時88分鐘但都比我地盡量食埋先走😚而且服務態度都好同上菜速度都幾快~會主動問你使唔使加蟹👍🏻同埋我地每人都食佐5隻以上🙈都幾划算~🦀既size又唔會話好細隻無膏!!!隻隻都有膏比你慢慢啜😛而且仲可以跟個人喜好自行order蟹公/乸😚小食飲品都正常既~落單都好快手仲熱辣辣送到你手🙆🏼‍♀️食完之後由唔識met變到好熟手🙊想食就襯當造期未完快啲去食😆