🐯任食佐賀A4和牛+140款美食🐭 ⭐️按「更多」睇詳細食評😋
懶惰二人組今次衝入銅鑼灣希慎廣場嘅佐賀燒肉谷,主打日本九州佐賀縣農場直送嘅佐賀A4和牛!🐮 100分鐘無限量肉類海鮮放題,超過140款菜式,仲有Mövenpick雪糕任食!🍦 今次試咗Level 4套餐(會員減$100超抵!),一於同大家分享有咩必試!
1️⃣ 佐賀A4和牛
一坐低就送上「和牛盒盛」,包括幾款佐賀A4和牛部位,第你咩都試下先,有牛肩胛、牛小排、牛肋條等。牛肉油花幾靚,唔同部位食落有肉味濃郁既,都有油香滿滿既。試原可以狂點自己最愛既😂
2️⃣ 煙燻壺漬封門柳
最最最愛就係呢道菜!封門柳被譽為「牛之靈魂」,每隻牛只有一條,肉味超濃!醬汁入味,成條咁烤到外脆內嫩,邊燒邊剪邊食!絕對係必試招牌!
3️⃣ 海鮮~
海鮮控有福!大海老、原隻鮑魚、廣島生蠔、帆立貝、原條魷魚筒,全部新鮮大份!🦐 燒生蠔肥美多汁,真係燒完一隻又一隻!鮑魚彈牙鮮甜,啖啖滿足!
4️⃣ 雞爽肉
呢個真係好好食!唔好睇佢細細條,佢又香口又爽口!平時唔唔鍾意燒雞件嘅我,都會叫黎食!🍗
5️⃣ 自助區 & 甜品&飲品
自助區有多款美食,紫菜飯、炸物等仲有Mövenpick雪糕任食!🍦凍櫃都有各式汽水飲品!都係任飲架!
而我哋今次食level 4更加可以無限暢飲啤酒梅酒同清酒等。呢啲就係要另外同店員落單!
6️⃣ 環境 & 服務
希慎廣場店環境寬敞,木系裝修溫暖舒適,抽風系統強,食完唔會滿身燒肉味!店員服務員全部都好helpful超讚!👍
🌟🌟 🌟🌟 🌟🌟 🌟🌟 🌟🌟
❤️佐賀A4和牛質素頂級,入口即溶,肉控天堂
💚100分鐘放題+140款菜式,選擇多到食唔晒
💛會員減$100+任食Mövenpick雪糕,性價比爆燈
Rating:
懶惰鼠 😻😻😻😻
懶惰虎 😻😻😻😻
📍 佐賀燒肉谷 (銅鑼灣希慎廣場店)
香港銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場14樓1403-1405號舖
⏰ 營業時間:
星期一至日 11:30AM - 11:00PM