2010-10-05 7 views
舊愛要離開香港, 相約食一餐送別晚飯因為大家都住沙田區, 所以決定留係沙田食雖然一早已經訂左枱, 可惜我地遲到左, 大約係8:30pm先到達, 但餐廳都有枱留俾我地侍應話仲有一小時就會到Last order時間, 所以我地都非常快速點野食餐廳當晚唔太人多, 靜靜地環境都不錯, Semi-buffet o既Bar係我地個位附近, 非常方便就手酒吧位提供六款生蠔, 由淡味到濃味, 仲有蝦同螺另一邊有幾款生果, 巴馬火腿, 沙律...我地點左牛舌, Carbonara, 雲吞, 鵝肝, 龍蝦湯...牛膝: 好"林", 好驚喜味道很不錯, 我非常喜歡個烤番茄呢龍蝦湯: 非常濃味, 而且非常咸, 係是晚最差的一道食品Carbonara: 非常濃味香口o既芝士, 可惜太乾身, 冇咩汁, 好易食濟食飽鵝肝多士配粟米沙律: 好香口好味, 值回票價o既食物雲吞: 雲吞個汁好香好味, 但雲吞皮好厚, 好快食濟了... 差唔多都Last order, 侍應再走黎問我地有冇野加, 因為係任食關係, 我地都貪心咁要多四碟鵝肝, 真係非常滿足臨尾, 再狂掃甜品, 款款都吃齊, 滿意離開是晚, 成人要四百幾+10%
舊愛要離開香港, 相約食一餐送別晚飯
因為大家都住沙田區, 所以決定留係沙田食

酒吧位提供六款生蠔, 由淡味到濃味, 仲有蝦同螺
另一邊有幾款生果, 巴馬火腿, 沙律...

龍蝦湯: 非常濃味, 而且非常咸, 係是晚最差的一道食品
鵝肝多士配粟米沙律: 好香口好味, 值回票價o既食物

差唔多都Last order, 侍應再走黎問我地有冇野加,
因為係任食關係, 我地都貪心咁要多四碟鵝肝, 真係非常滿足
臨尾, 再狂掃甜品, 款款都吃齊, 滿意離開

是晚, 成人要四百幾+10%, 侍應話AE 同Citybank 都有折
折左後, 兩人只需$842.40
對於我黎講, 價錢貴賤冇問題, 味道如何都唔太緊要, 重要在同邊個人一齊食
希望是晚你食得開心滿足, Wish you all the best
2010-10-02
$420 (Dinner)